کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سالاد پانزانلا

شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۲ ب.ظ

مواد لارم:

نان تست مکعبی شده 300گرم

سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زیتون بی دانه به میزان لازم

گوجه فرنگی درشت خردشده 700 گرم

خیار متوسط یک عدد

فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک یک عدد

سیر یک حبه


طرز تهیه سالاد پانزانلا :


*. یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می آید.

*. ابتدا نان ها را داخل فر می گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده.

*. رویش را با سلفون می بندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم ها با هم آمیخته شود.

*. هنگام سرو سالاد، نان ها را اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم و آن را با زیتون تزئین می کنیم.

 

خواص خیار :

*. خیار چنبر یا خیار زه،نوع دیگری از خیار است.آن خیاری است دراز و باریک که در برخی مناطق طول آن به حدود یک متر می رسد و از خیار زودتر هضم می شود و خواصّ خیار را دارد و مصرف آن در دفع بعضی از انواع سنگ کلیّه و مثانه مفید است.


اتوبار

شرکت حمل و نقل و باربری بارسلون

خدمتگزاران شما در شرکت بزرگ اتوبار بارسلون با بهره گیری از سالها تجربه آماده اند تا آنچه را شما از یک جابجایی بی دغدغه انتظار دارید به شما هدیه دهند . شما هموطنان عزیز با تکیه بر رزومه ی قابل اطمینان گروه اجرایی فعال در اتوبار و باربری بارسلون میتوانید به تجربه ی باورنکردنی اسباب کشی منظم و برنامه ریزی شده دست یابید تا بعنوان خاطره ای شیرین در آینده از آن یاد کنید.

نظرات  (۱)

سلام با تبادل لینک موافقید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی