تیرامیسو پرتقالی
شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶ ق.ظ
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 3 عدد
پنیر خامه ای 2 پیمانه
پودر شکر 1 پیمانه
آب پرتقال نصف پیمانه
خامه فرم گرفته یک پیمانه
وانیل نوک چاقو
کیک اسفنجی 1عدد
طرز تهیه :
*. به نقل از آکاایران : ابتدا زرده ها رابا شکر و وانیل کاملا هم می زنیم بعد پنیر خامه ای و خامه را اضافه می کنیم.
*. سپس خوب مخلوط می کنیم کیک اسفنجی را از عرض نصف کرده.
*. یک لایه اش را در دیس مورد نظر می گذاریم و نصف آب پرتقال را با برس رویش می مالیم.
*. بعد از مخلوط بالا روی کیک می ریزیم وصاف می کنیم سپس پرتقال ها را پرک کرده.
*. همراه گردو روی لایه اول می ریزیم ولایه دوم کیک را رویش گذاشته.
*. دوباره اب پرتقال واز مخلوط بالا می ریزیم حدود 6 ساعت در یخچال می گذاریم.