مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 کیلو
هویج نیم کیلو
پیاز 1عدد
پنیر پیتزا 200گرم
خامه 1/3 فنجان
آب لیموترش 1 عدد
شوید یک دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد 4ق غ
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم.
تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.
آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم.
مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.
پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم.
وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم.
شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و 2 دقیقه می پزیم.
نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه. ازروی حرارت بر می داریم.
یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. 2/3 مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه.
نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم.
مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم.
هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم.
- ۹۴/۰۵/۳۰