کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

مرغ ترشه شمال

جمعه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۵۵ ب.ظ

مواد لازم:

گوشت مرغ 1400 گرم

لپه 1.5 فنجان

تره 50 گرم

جعفری ساطوری شده 50 گرم

شنبلیله 50 گرم

گشنیز 50 گرم

اسفناج 50 گرم

آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری

آب غوره 3 قاشق سوپخوری

پیاز 1 عدد

یک عدد / 5 کالری

سیر 6 عدد

برنج 4 فنجان

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری


طرز تهیه  :

*. سبزی قورمه سبزی ( تره , جعفری , شنبلیله , گشنیز , اسفناج ) باشد ، آبلیمو یا آبغوره باشد ، سیر خرد شده باشد.

*. مرغ را پس از شستن کمی تفت می دهیم سپس با آب ، نمک ، زرد چوبه ، پیاز و لپه در قابلمه ریخته می گذاریم بپزد نیم پز شد.

*. سبزی قورمه را که خرد و سرخ کرده ایم در قابلمه ریخته سیر را هم ریز خرد می کنیم و در آن می ریزیم.

*. پس از پختن کامل مرغ ، لپه ، چاشنی آبلیمو یا آبغوره را بمیزان لازم می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم.

نکته : اگر مایل باشید می توانید سیر را هم سرخ کنید این غذا با پلو خورده می شود و آب آن باید کم باشد.


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی