سالاد کرفس با انگور و مغز گردو
يكشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۷ ب.ظ
مواد لازم:
مغز گردو 1/2 لیوان
کرفس خرد شده 1/2 لیوان
انگور بی هسته 1/2 لیوان
سیب 1 عدد
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
کاهو چند برگ
طرز تهیه :
سس مایونز ، آبلیمو ، کمی نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
سیب را پوست بگیرید و خرد کنید سپس سیب خرد شده ، گردو ، انگور و کرفس خرد شده را به سس اضافه و مخلوط کنید ، داخل بشقاب چند برگ کاهو بگذارید و سالاد را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته ها :
از ساقه های بالایی و نازک کرفس استفاده کنید ، پیشنهاد میشود گردو را پیش از اضافه کردن کمی تست کنید ( مغز گردو را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت کمی تکان دهید ).
- ۹۴/۰۵/۲۵