سالاد کاپریس
مواد لازم:
گوجه فرنگی درشت 2 عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
ریحان یک دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه :
گوجه فرنگی را به ضخامت 5 میلی متر ورقه ورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلوله های پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آنها را به ضخامت گوجه فرنگی ها ورقه ورقه کنید.
برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجه فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید.
کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگ های ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.
فوت آشپزی :
برای پر بارتر کردن این سالاد می توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه حلقه و سس خردل استفاده کنید.
برای تهیه این سالاد از گوجه فرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانه های آن از درون گوجه فرنگی خارج نشود.