بقچه بادمجان
يكشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۹ ب.ظ
مواد لازم :
بادمجان 2 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
اورگانو به میزان لازم
روش تهیه:
بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.
گوشت و پیاز داغ ، سیر خردشده، فیله گوجه فرنگى(رنده شده) ، اورگانو و زعفران را در تابه می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب گوجه فرنگی تمام شود.
بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم.
میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .