کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

بقچه بادمجان

يكشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۹ ب.ظ

مواد لازم :

بادمجان 2 عدد

سفیده تخم مرغ 1 عدد

زعفران به میزان لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

اورگانو به میزان لازم


روش تهیه:

بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

 گوشت و پیاز داغ ، سیر خردشده، فیله گوجه فرنگى(رنده شده) ، اورگانو و زعفران را در تابه می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب گوجه فرنگی تمام شود.

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم.

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .


  • پروین پروین

غذا با بادمجان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی