اسپاگتی کلاسیک ایتالیایی
مواد لازم:
سیر: 2 حبه
فلفل چیلی تازه: یک عدد
گوجهفرنگی خرد شده: 400 گرم
ریحان تازه: یک دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر پارمزان: 100 گرم
اسپاگتی: 400 گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
پنیر گودا: به میزان لازم
سس گوجهفرنگی: به میزان لازم
روش تهیه:
یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمک درون آن ریخته و بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اسپاگتیها را اضافه کرده و بگذارید تا به خوبی نرم شوند، در همین هنگام تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن زیتون بریزید. سیرها را درون تابه ریخته و بعد فلفل چیلی را همراه با ریحان اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. حرارت را کمی بالا برده و برای یک دقیقه هم زدن را ادامه دهید و کمی نمک و فلفل به مواد داخل تابه اضافه کنید. هنگامی که سیرها تقریبا به رنگ قهوهای درآمدند، گوجهفرنگیهای خردشده را کمکم به داخل تابه ریخته و بگذارید تا با مواد مخلوط شوند و بعد در تابه را گذاشته و زیر آن را خاموش کنید. وقت آن رسیده تا اسپاگتی را آبکش کنید و پس از اینکه آب اسپاگتی به خوبی تبخیر شد، آن را داخل سس گوجهفرنگی که از قبل درست کردهایم بریزید و به خوبی هم بزنید. قبل از سرو مزه آن را بچشید و اگر نمک و فلفل آن کم است میزان کمی به آن اضافه کنید.
برای سرو:
اسپاگتی را در ظرفهایی که برای سرو آماده کردهاید بریزید یا اگر مایل هستید آن را داخل یک دیس ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده پر کنید و برگهای کوچک ریحان را برای تزئین روی آن قرار دهید.