کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

مرغ آنچیلادا

شنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۰ ق.ظ

مواد لازم برای 8 نفر :

سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد

پیاز خرد شده 1 عدد

خامه ترش 1/2 پیمانه

پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه

جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری

سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری

نمک 1/2 قاشق چای خوری

سس گوجه فرنگی 400 گرم

آب 1/2 پیمانه

پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری

فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری

سیر خرد شده یک حبه

نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت 8 عدد

سس تاکو 1 عدد


آماده سازی : 30 دقیقه 

پخت : 30 دقیقه


روش تهیه :

فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

 مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی