کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

لازانیا ایتالیایی کلاسیک

شنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۰۲ ب.ظ

مواد لازم :

سوسیس  220 گرم

ورقه لازانیا (خام) 6 عدد

پیاز (خرد شده) 3/4 فنجان - 1 و نیم عدد

رب گوجه فرنگی 3/4 پیمانه

شکر نصف قاشق چایخوری

پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری

پونه کوهی (خشک شده) نصف قاشق چایخوری

 گوجه فرنگی (پوست کنده و نیم پز شده با آب(کاملا ریز شده)) 3 پیمانه

نمک 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

پنیر کاتیج (یا هر نوع پنیر دیگر با نمک کم) 1 پیمانه

پنیر خامه ای 420 گرم

ریحان (خشک شده) 1 قاشق چایخوری

گوشت  (چرخ کرده) 450 گرم

پنیر پارمزان (رنده شده) نصف پیمانه

پنیر موزارلا (ریز شده) 4 پیمانه

جعفری (تازه، خرد شده) 1/4 پیمانه


روش تهیه:

1. ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و به آن مقداری نمک و آبلیمو بزنید و ورقه های لازانیا را داخل آن نیم پز کرده و بعد آبکش کنید.

2.  در یک قابلمه مقداری کره یا روغن را داغ کرده و پیاز داغ کنید و بعد گوشت را داخل آن کاملا تفت دهید سپس سوسیس را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سوسیس و گوشت کاملاً پخته شود.شعله را ملایم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا مواد مغزپخت شود. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، شکر، پونه کوهی و نمک و پودر سیر را اضافه کنید شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید. زیر آن را کم کنید تا به مدت 30 تا 45 دقیقه با شعله ی کم و در باز جوش بخورد. گاهی هم بزنید. تا زمانی که کاملاً غلیظ شود صبر کنید. 

3. تخم مرغ ها را در یک کاسه ی متوسط هم بزنید. پنیر ریکوتا، کاتیج و پارمزان و جعفری را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. 

4. فر را تا 350 درجه ی فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. در یک ظرف شیشه ای نشکن 3 لیتری و چرب شده یک لایه لازانیا قرار دهید نصف فنجان از خوراک گوشت را پهن کنید. روی آن را با لازانیا و نیمی از مخلوط پنیر بپوشانید. دوباره لایه ها را از نو بچینید. از ورق لازانیا شروع کنید و در آخرین مرحله پنیر موزارلا را اضافه کنید. 

5. به مدت 35 تا 45 دقیقه داخل بپزید تا لازانیا پف کند و روی آن قهوه ای طلایی شود. روی ظرف را با فویل بپوشانید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند سپس سرو کنید.


نکات:

1)در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان و موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید.

2)توجه داشته باشید که پنیر کاتیج پنیری است که درصد بسیار کمی نمک و چربی دارد. مناسب برای افرادی که رژیم دارند یا به بیماریهای قلبی،فشارخون و.... دچار هستند. پنیر کاتیج تنها محصول لبنی است که بیماران ام اس می توانند همیشه از آن مصرف کنند. شکل ظاهری این پنیر با پنیرهای دیگر در بازار تفاوت دارد و فعلا فقط کاله این پنیر را در ایران تولید میکند.

3)در صورت تمایل از مقداری زعفران هم در مواد گوشتی استفاده کنید.


  • پروین پروین

غذا ایتالیایی

نظرات  (۱)

  • محمدحسین آذرمی
  • دلممممم خواستتتتت
    mh-azarmi.blog.ir
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی