کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کاپ کیک شکلات و پنیر

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۳۹ ب.ظ

مواد لازم:

آرد =195 گرم (1/5 پیمانه)

شکر قهوه‌ای= 210 گرم (یک پیمانه)

پودر کاکائو =30 گرم ( 1/3پیمانه)

جوش‌شیرین= یک قاشق چایخوری

نمک= 1/8 قاشق چایخوری

وانیل =نصف قاشق چایخوری

مواد رویه پنیری:

پنیر خامه‌ای= 227 گرم (به دمای محیط رسیده باشد)

شکر= 65 گرم

تخم مرغ= یک عدد

وانیل= نصف قاشق چایخوری

مواد مایع:

روغن مایع=1/3 پیمانه (80 میلی‌لیتر)

آب= یک پیمانه (250 میلی‌لیتر)

سرکه سفید= یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه کاپ کیک:

مواد خشک را مخلوط و در ظرف دیگر نیز مواد مایع را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک را گود کرده، مواد مایع را به آرامی داخل آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. دقت کنید زیاد مایه را هم نزنید فقط مخلوط کنید. بعد روی قالب‌های مافین (12 عدد) کاغذ انداخته و آنها را چرب کنید و هر قالب را از مواد پر کنید و در مرکز هر کدام یکی، دو قاشق از مواد رویه پنیری، بریزید. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال چوبی را در قسمت کاکائویی فرو ببرید. اگر از مواد چیزی به خلال نچسبید، پخته است.


طرز تهیه رویه پنیری:

پنیر خامه‌ای که قبلا آن را به دمای محیط رسانده بودید را با همزن بزنید تا کمی نرم شود. بعد شکر، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کرم مانندی پیدا کند. و آن را کنار بگذارید.


نکته: در صورت در دسترس نبودن شکرقهوه‌ای، می‌توان از شکر سفید استفاده کرده و همچنین در صورت نداشتن سرکه‌سفید می‌توان از سرکه قرمز استفاده کرد.


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی