کاپ کیک شکلات و پنیر
مواد لازم:
آرد =195 گرم (1/5 پیمانه)
شکر قهوهای= 210 گرم (یک پیمانه)
پودر کاکائو =30 گرم ( 1/3پیمانه)
جوششیرین= یک قاشق چایخوری
نمک= 1/8 قاشق چایخوری
وانیل =نصف قاشق چایخوری
مواد رویه پنیری:
پنیر خامهای= 227 گرم (به دمای محیط رسیده باشد)
شکر= 65 گرم
تخم مرغ= یک عدد
وانیل= نصف قاشق چایخوری
مواد مایع:
روغن مایع=1/3 پیمانه (80 میلیلیتر)
آب= یک پیمانه (250 میلیلیتر)
سرکه سفید= یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه کاپ کیک:
مواد خشک را مخلوط و در ظرف دیگر نیز مواد مایع را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک را گود کرده، مواد مایع را به آرامی داخل آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. دقت کنید زیاد مایه را هم نزنید فقط مخلوط کنید. بعد روی قالبهای مافین (12 عدد) کاغذ انداخته و آنها را چرب کنید و هر قالب را از مواد پر کنید و در مرکز هر کدام یکی، دو قاشق از مواد رویه پنیری، بریزید. قالبها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال چوبی را در قسمت کاکائویی فرو ببرید. اگر از مواد چیزی به خلال نچسبید، پخته است.
طرز تهیه رویه پنیری:
پنیر خامهای که قبلا آن را به دمای محیط رسانده بودید را با همزن بزنید تا کمی نرم شود. بعد شکر، تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کرم مانندی پیدا کند. و آن را کنار بگذارید.
نکته: در صورت در دسترس نبودن شکرقهوهای، میتوان از شکر سفید استفاده کرده و همچنین در صورت نداشتن سرکهسفید میتوان از سرکه قرمز استفاده کرد.
- ۹۴/۰۵/۲۳