کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

خورش مرغ و بامیه

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۵۲ ب.ظ

مواد لازم:

پیاز ریز شده: 2 عدد

مرغ: 8 قطعه

آب: 8 لیوان

عصاره مرغ: 2 عدد

بامیه: نیم کیلو

رب‌گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط: یک قاشق‌ غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

نمک‌ و روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:

 روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه کرده و ادویه مخلوط، نمک و فلفل را به آن زده و اجازه دهید تا مرغ و پیاز به‌آرامی و همراه هم سرخ شوند. بعد از این مرحله آب و عصاره مرغ را با هم مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بگذارید تا مرغ بخوبی بپزد. بعد از اطمینان از پخت کامل مرغ سایر مواد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت یک‌ساعت روی حرارت ملایم جا بیفتد.

توجه داشته باشید بامیه‌هایی را که انتخاب می‌کنید، ریز باشند چون بامیه‌های درشت مواد لزجی از خود ترشح می‌کنند که ممکن است اعضای خانواده آن را نپسندند، همچنین بهتر است از خرد کردن بامیه‌ها هم پرهیز شود.


  • پروین پروین

غذا با گوشت پرندگان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی