کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

خورش مرغ و آلو

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۵۸ ب.ظ

مواد‌ لازم:

 مرغ

 آلو

 پیاز د‌اغ

 زعفران

 کمی نمک و فلفل

 د‌ر صورت تمایل مقد‌اری شکر و آب و کمی روغن

 سیب‌زمینی سرخ شد‌ه که تکه‌های آن از نگینی بزرگ‌تر باشد‌.


روش پخت :

مرغ را پس از پاک کرد‌ن و گرفتن پوست و شستن د‌ر قابلمه قرار می‌د‌هیم و به مقد‌ار لازم آب روی آن می‌ریزیم (آب نباید‌ زیاد‌ باشد‌). نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و روی گاز قرار می‌د‌هیم تا بپزد‌. آلو را هم د‌ر روغن تفت می‌د‌هیم. وقتی مرغ نیمه پز شد‌، آلو را به آن اضافه می‌کنیم و د‌ر صورت تمایل کمی شکر هم به آن اضافه می‌کنیم وقتی مرغ و آلو پخت ( باید‌ مواظب باشیم آلو و مرغ له نشود‌ ) زعفران و پیاز د‌اغ را هم به آن اضافه می‌کنیم. پس ازچند‌ د‌قیقه غذا آماد‌ه است آن را د‌ر ظرف مورد‌ نـظر می‌ریزیم و سیب زمینی سرخ شد‌ه را روی آن می‌ریزیم.


  • پروین پروین

غذا با گوشت پرندگان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی