خورش مرغ و آلو
جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۵۸ ب.ظ
مواد لازم:
مرغ
آلو
پیاز داغ
زعفران
کمی نمک و فلفل
در صورت تمایل مقداری شکر و آب و کمی روغن
سیبزمینی سرخ شده که تکههای آن از نگینی بزرگتر باشد.
روش پخت :
مرغ را پس از پاک کردن و گرفتن پوست و شستن در قابلمه قرار میدهیم و به مقدار لازم آب روی آن میریزیم (آب نباید زیاد باشد). نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و روی گاز قرار میدهیم تا بپزد. آلو را هم در روغن تفت میدهیم. وقتی مرغ نیمه پز شد، آلو را به آن اضافه میکنیم و در صورت تمایل کمی شکر هم به آن اضافه میکنیم وقتی مرغ و آلو پخت ( باید مواظب باشیم آلو و مرغ له نشود ) زعفران و پیاز داغ را هم به آن اضافه میکنیم. پس ازچند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مورد نـظر میریزیم و سیب زمینی سرخ شده را روی آن میریزیم.