خورش آلو و اسفناج
جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۰۷ ب.ظ
مواد لازم (برای 4 نفر):
ماهیچه 450 گرم
اسفناج خرد شده 8 لیوان
آلو بخارا 25 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ماهیچهها را تکه کرده و با پیازی که از قبل خرد کردهاید در نصف روغن مایع تفت بدهید. در ظرفی دیگر، اسفناجها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویههای یاد شده را اضافه کنید. آلوهای خیس خورده را به گوشتی که تقریباً پخته است، افزوده و اسفناجها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو کنید.