کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

خورش آلو و اسفناج

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۰۷ ب.ظ

مواد لازم (برای 4 نفر):

ماهیچه 450 گرم  

اسفناج خرد شده 8 لیوان    

آلو بخارا 25 عدد     

پیاز بزرگ 1 عدد       

روغن مایع 4 قاشق غذاخوری   

نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه


طرز تهیه:

ماهیچه‌ها را تکه کرده و با پیازی که از قبل خرد کرده‌اید در نصف روغن مایع‌ تفت بدهید. در ظرفی دیگر، اسفناج‌ها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویه‌های یاد شده را اضافه کنید. آلوهای خیس خورده را به گوشتی که تقریباً پخته است، افزوده و اسفناج‌ها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو کنید. 


  • پروین پروین

آلو

اسفناج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی