پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی شده
میتوانید برای تهیه این پیتزا از خمیر پیتزای پینو استفاده کنید که ساده تهیه میشود و بعد از پخت بسیار ترد میماند. این پیتزا در مدت 40 دقیقه آماده میشود. این غذا را میتوانید برای 4 نفر سرو کنید.
مواد لازم برای رویه پیتزا:
پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
سیر بزرگ 2 حبه
ژامبون گوشت 200 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک دریایی به مقدار لازم
پنیر پیتزا 2 پیمانه
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را مطابق دستور خمیر پیتزای پینو درست میکنیم.
پس از این که خمیر آماده شد، روغن زیتون را در ماهی تابه میریزیم. وقتی داغ شد پیاز را پوست کنده، خرد میکنیم و اضافه میکنیم. پیازها را با شعله ملایم تا زمانی که نرم و کاراملی شوند، طبخ میکنیم.
سیر را پست میکنیم، ریز خرد میکنیم، اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. ژامبون، فلفل سیاه و نمک دریایی را به آن اضافه میکنیم.
فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. مواد رویهٔ پیتزا را به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی خمیرها پهن میکنیم. پنیر را روی مواد پخش میکنیم و حدود 20 دقیقه داخل فر میگذاریم تا زمانی که پنیرها طلایی و برشته شوند. سپس پیتزا را بیرون میآوریم و آماده سرو میکنیم.
- ۹۴/۰۵/۲۲