مینی پیتزای ژامبون و فلفل
نان همبرگری برای درست کردن مینی پیتزا واقعاً عالی است. این پیتزاهای خوشمزه همرا با سالاد گوجه کاهو خیار، طعم بسیار لذیذی خواهند داشت. در صورت دلخواه میتوانید به این پیتزا پرش های نازک پیاز قرمز هم اضافه کنید.این مقدار مواد برای تهیه 6 مینی پیتزا مناسب است که قابل سرو برای 3 نفر میباشد. این پیتزاهامواد لازم:
سیر ریز خرد شده ½ حبه
کنسرو گوجه فرنگی درسته 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک ½قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون بودار 1 قاشق چایخوری
نان همبرگری نصف شده 3 عدد
ژامبون بره ریز خرد شده 200 گرم
فلفل قرمز نگینی شده ⅓ از 1 عدد
فلفل سبز نگینی شده ⅓ از 1 عدد
زیتون سیاه هسته گرفته 8 عدد
پنیر موتزارلا خرد شده 100 گرم
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
طرز تهیه:
فر را از قبل روی 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیر، گوجه فرنگی ( که به صورت کنسروی تهیه کردهاید را خرد کنید)، رب، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
لایه نازکی از این مواد را به طور یک دست روی هر نیمه نان همبرگر پخش کنید.
ژامبون خرد شده، فلفل و زیتونهای ورقه شده را روی آنها بچینید.
پنیررا به صورت مکعبی خرد کرده و روی بقیه مواد ریخته شده روی نان، قراردهید. آن را روی سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه درفر بپزید.ی خوشمزه در 30 دقیقه آماده میشوند.
- ۹۴/۰۵/۲۲