کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

مینی پیتزای ژامبون و فلفل

پنجشنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۱۰ ب.ظ

نان همبرگری برای درست کردن مینی پیتزا واقعاً عالی است. این پیتزاهای خوشمزه همرا با سالاد گوجه کاهو خیار، طعم بسیار لذیذی خواهند داشت. در صورت دلخواه می‌توانید به این پیتزا پرش های نازک پیاز قرمز هم اضافه کنید.این مقدار مواد برای تهیه 6 مینی پیتزا مناسب است که قابل سرو برای 3 نفر می‌باشد. این پیتزاهامواد لازم:

سیر ریز خرد شده ½ حبه

کنسرو گوجه فرنگی درسته 4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک ½قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری

روغن زیتون بودار 1 قاشق چایخوری

نان همبرگری نصف شده 3 عدد 

ژامبون بره  ریز خرد شده 200 گرم

فلفل قرمز نگینی شده ⅓ از 1 عدد

فلفل سبز نگینی شده ⅓ از 1 عدد

زیتون سیاه هسته گرفته 8 عدد

پنیر موتزارلا خرد شده 100 گرم


مناسب برای :3 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


طرز تهیه:

فر را از قبل روی 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سیر، گوجه فرنگی ( که به صورت کنسروی تهیه کرده‌اید را خرد کنید)، رب، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

لایه نازکی از این مواد را به طور یک دست روی هر نیمه نان همبرگر پخش کنید.

ژامبون خرد شده، فلفل و زیتون‌های ورقه شده  را روی آنها بچینید.

پنیررا به صورت مکعبی خرد کرده و روی بقیه مواد ریخته شده روی نان، قراردهید. آن را روی سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه درفر بپزید.ی خوشمزه در 30 دقیقه آماده می‌شوند.


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی