کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

فوکاچیا با گوجه و موزارلا

پنجشنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۷ ب.ظ

برای درست کردن این پیتزا می‌توانید به جای دانه کاج از گردو نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

مایه خمیر 2 قاشق چای‌خوری

آب گرم 3 پیمانه

آرد گندم تیره 4 پیمانه

نمک 1 قاشق چای‌خوری

روغن‌زیتون 3 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی گیلاسی 20 عدد

ریحان تازه 1 دسته حدود 20 برگ

پنیر موتزارلای قالبی 1 پیمانه

دانه کاج ¼ پیمانه


طرز تهیه:

 مایه خمیر را در ½ پیمانه آب گرم حل می‌کنیم و آن را به مدت 10 دقیقه کنار می‌گذاریم تا حجم آن زیاد شود.

 داخل یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را می‌ریزیم و آنقدر به آن‌ها آب گرم اضافه می‌کنیم تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید (آب را کم کم اضافه می‌کنیم). آن‌ها را ابتدا با قاشق چوبی می‌زنیم و سپس با دست ورز می‌دهیم. خمیر را از کاسه خارج کرده و روی یک سطح صاف برای چند دقیقه ورز می‌دهیم. سپس آن را داخل یک ظرف آغشته به روغن گذاشته و روی آن را با پلاستیک می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم کنار می‌گذاریم تا حجم آن دو برابر شود.

 پس از پف کردن خمیر، آن را روی یک سطح صاف گذاشته و به شکل دایره یا بیضی در می‌آوریم. گوجه‌فرنگی‌های کوچک را از وسط نصف کرده و داخل خمیر به طور پراکنده قرار داده. سپس برگ‌های ریحان و دانه‌های کاج را روی آن پخش می‌کنیم. قطعات پنیر موتزارلا را به داخل خمیر فوکاچیا فرو کرده و روغن زیتون و نمک را روی آن می‌پاشیم. خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا پخته شده و طلائی رنگ شود.


  • پروین پروین

پیتزا ایتالیایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی