فوکاچیا با گوجه و موزارلا
برای درست کردن این پیتزا میتوانید به جای دانه کاج از گردو نیز استفاده کنید.
مواد لازم:
مایه خمیر 2 قاشق چایخوری
آب گرم 3 پیمانه
آرد گندم تیره 4 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغنزیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی گیلاسی 20 عدد
ریحان تازه 1 دسته حدود 20 برگ
پنیر موتزارلای قالبی 1 پیمانه
دانه کاج ¼ پیمانه
طرز تهیه:
مایه خمیر را در ½ پیمانه آب گرم حل میکنیم و آن را به مدت 10 دقیقه کنار میگذاریم تا حجم آن زیاد شود.
داخل یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را میریزیم و آنقدر به آنها آب گرم اضافه میکنیم تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید (آب را کم کم اضافه میکنیم). آنها را ابتدا با قاشق چوبی میزنیم و سپس با دست ورز میدهیم. خمیر را از کاسه خارج کرده و روی یک سطح صاف برای چند دقیقه ورز میدهیم. سپس آن را داخل یک ظرف آغشته به روغن گذاشته و روی آن را با پلاستیک میپوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم کنار میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
پس از پف کردن خمیر، آن را روی یک سطح صاف گذاشته و به شکل دایره یا بیضی در میآوریم. گوجهفرنگیهای کوچک را از وسط نصف کرده و داخل خمیر به طور پراکنده قرار داده. سپس برگهای ریحان و دانههای کاج را روی آن پخش میکنیم. قطعات پنیر موتزارلا را به داخل خمیر فوکاچیا فرو کرده و روغن زیتون و نمک را روی آن میپاشیم. خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد میگذاریم تا پخته شده و طلائی رنگ شود.