کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

چیز کیکِ چانتال

چهارشنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۶ ب.ظ

مواد برای تهیه یک کیک به قطر ۲0 سانت:

۱۵ عدد بیسکویت کراکر، له‌شده

۲ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب‌شده

۴ بسته (معادل ۲۴۰ گرم) پنیر خامه‌ای

۱ و 1/2 فنجان شکر سفید

3/4 فنجان شیر

۴ عدد تخم مرغ

۱ فنجان خامه ترش

۱ قاشق سوپ‌خوری عصاره وانیل

1/4 فنجان آرد سفید

آماده‌سازی مواد: ۳۰ دقیقه


زمان پخت: ۱ساعت

آماده‌سازی مواد تا سرو: ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه


روش تهیه :

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. یک ظرف مخصوص چیز کیک به عمق ۲0 سانت را برداشته و به خوبی چرب کنید.

در کاسه‌ای متوسط بیسکوئیت‌های له‌شده را با کره ذوب‌شده کاملا مخلوط کنید. این مخلوط را در ته ظرف مخصوص چیز کیک کاملا پرس کنید.

در کاسه‌ای بزرگ‌تر، پنیر خامه‌ای را با شکر مخلوط کنید تا نرم شوند. شیر را اضافه نمائید و سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه نموده و هم بزنید، هم‌زدن را ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه نمائید تا مواد به صورت کرمی نرم بدل شوند. تمام مواد را روی بیسکوئیت‌های پرس شده که از قبل در فر گرم شده‌اند بریزید.

برای مدت ۱ ساعت در فر بگذارید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. فر را خاموش کنید و بدون اینکه درب فر را باز کنید اجازه دهید تا به مدت ۵ ساعت به همان حالت باقی مانده و سرد شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو گردد.


  • پروین پروین

چیز کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی