کیک قهوه
سه شنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۴۷ ب.ظ
مواد لازم :
آرد =یک و یک چهارم لیوان
کره ی ذوب شده = 1 لیوان
پودر شکر = 1 لیوان
تخم مرغ =3 عدد
مایه خمیر = نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل نرم شده =یک چهارم قاشق مرباخوری
قهوه = 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
- ۹۴/۰۵/۲۰