کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سالاد خیار، گوجه گیلاسی و لوبیا سبز

دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۲ ب.ظ

مواد لازم برای 4 نفر:

150 گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده

یک خیار لبنانی

90 گرم لوبیا سبز کوچک، تمیز شده

یک‌چهارم لیوان روغن زیتون

یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو

یک قاشق سوپ‌خوری شوید خرد شده

یک آووکادو، پوست گرفته، بدون هسته، برش داده شده

نمک و فلفل


روش تهیه :

قدم اول: گوجه و خیار را در یک کاسۀ بزرگ قرار دهید.

قدم دوم: لوبیا را برای 2 تا 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا به رنگ سبز روشن درآمده و ترد شود. آب آن را گرفته و برای تازه شدن داخل آب سرد قرار دهید. سپس دوباره آب را گرفته و کنار بگذارید.

قدم سوم: برای درست کردن سس، روغن زیتون، آبلیمو و شوید را ترکیب کرده و هم بزنید.

قدم چهارم: برای سرو کردن، لوبیا و آووکادو را به ترکیب گوجۀ خود اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس سس را به آن اضافه نموده و آن را به آرامی هم بزنید تا با سالاد ترکیب شود. سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی