کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سالاد انبه و چیلی

دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ب.ظ

مواد لازم برای 4 نفر:

– انبه رسیده: یک عدد

– خیار: یک‌ عدد

– لیمو: 2عدد

– نعناع تازه: 4 شاخه

– پیازچه: 2عدد

– فلفل قرمز چیلی: یک عدد

– روغن زیتون: به میزان لازم

– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


روش تهیه  :

برای شروع پوست انبه را با پوست‌کن بکنید. هسته میوه‌ها را جدا کرده و همه را به یک اندازه برش بزنید و درون کاسه بریزید. خیار را نصف کرده به اندازه انبه‌ها تکه و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا کرده و تکه‌تکه کنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را که برای این کار آماده کردهاید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.

  • پروین پروین

سالاد میوه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی