قارچ شکم پر با گوشت چرخکرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: حدودا ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد
قارچ درشت: ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی متوسط: ا عدد
نمک و فلفل و رب گوجه: به اندازه
ذرت پخته: ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده: به اندازه
طرز تهیه:
1. قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.
2. قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشه.
3. پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.
4. قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب بشه و طلایی.
- ۹۶/۱۲/۱۰