رول پتی بور و شیر عسلی
پنجشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۵۰ ب.ظ
مواد لازم:
کره 100 گرم
بیسکوییت پتی بور3 بسته
پودر کاکائو دو قاشق
شیرعسلی یک قوطی
روش تهیه:
کره رو آب کرده و شیرعسلی رو اضافه میکنیم. بیسکویت رو آسیاب میکنیم و نصف کرده نصفی از کره و شیرعسلی رو با نصف بیسکوییت مخلوط کرده و بقیه ی کره و شیرعسلی رو میذاری دوباره رو گاز و پودر کاکائو میریزیم تا مخلوط شود و به بقیه ی بیسکوئیت ها اضافه میکنیم بعد هر دو رو خوب ورز میدهیم و با وردنه جدا پهن میکنی و بعد روی هم قرار میدهیم و رول میکنیم سپس آن را در یخچال بهمدت یک ساعت قرارا میدهیم. بعد برش میزنیم و سرو میکنیم.

ویزای استرالیا
ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا