باقلا قاتق
مواد اولیه:
باقلا ۳۰۰ گرم
شوید (خشک) ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر (خشک) ۴ حبه
کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا پوست باقلا ها را جدا کرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا کره میریزیم و کمی باقلا را در آن تفت میدهیم.
۲. سپس شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خورد، آب را روی آنها میریزیم و همانطور روی حرارت باقی میگذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له میشود).
۳. پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را اضافه میکنیم.این تخممرغها باید خوب پخته شود.در آخر با دارچین و فلفل غذا را خوشطعم میکنیم.
نکات:
۱)پاچ باقلای خشک را از فروشگاههای خواروبار میتوان خرید.
۲)پاچ باقلا دو نوع است: پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ میکند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له میشود.
۳) تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.
۴)شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا میشود.
۵)اگر از باقلای تازه محلی استفاده میکنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.
۶)حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.
۷)از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیهی باقلا وابیج به کار میرود.
۸)این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیرترشی، ماست و خیار سرو میشود.
۹)اگر به هر دلیلی امکان استفاده از تخممرغ را ندارید، میتوانید آن را به غذا اضافه نکنید.

موسسه تداوم نسل سپید
اخذ ویزای استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن
تداوم نسل سپید با سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت از طریق ویزای اسکیل ورکر شما را در پروسه ی مهاجرت یاری می کند. هدف ما رضایت شما متقاضیان عزیز و اخذ ویزا برای شما در کوتاهترین زمان ممکن می باشد . ویزای اسکیل ورکر تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد تا موکلین در سریعترین زمان ممکن ویزایشان را دریافت و به هدف خود یعنی مهاجرت به استرالیا برای زندگی بهتر دست یابند . همین حالا می توانید با موسسه تداوم نسل سپبد تماس بگیرید و مشاوره کنید و با خیالی آسوده پرونده ی مها جرتی خود را به ما بسپارید.