قارچ شکم پر با خرده نان و پنیر خامه ای
چهارشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۱۰ ب.ظ
موادلازم:
قارچ (بزرگ): ۲۲۵ گرم
خرده نان (ادویه دار): ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر) ۱۸۵ گرم
طرز تهیه:
1. ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید.
2. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).
3. قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.
- ۹۶/۱۲/۰۹