کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

قارچ شکم پر با خرده نان و پنیر خامه ای

چهارشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۱۰ ب.ظ

موادلازم:

قارچ (بزرگ): ۲۲۵ گرم

خرده نان (ادویه دار): ۳ قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای: (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر) ۱۸۵ گرم



طرز تهیه:

1. ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید.

2. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).

3. قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی