کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ژله خامه‌ای با تکه‌های رنگی

يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱ ق.ظ

مواد مورد نیاز:

ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته

آب جوش: 4 پیمانه

آب سرد: 1 پیمان

ژله لیموترش: 1 بسته (100 گرم)

پودر ژلاتین: 3 ق چ

خامه فرم گرفته: 300 گرم

پنیر خامه ای: 250 گرم

پوست لیموترش: 2 ق چ

آب لیموترش: 1 ق س

 

روش تهیه:

1. هرکدام از بسته های ژله را به صورت جداگانه داخل 1 پیمانه آب جوش حل کرده و برای هر بسته یک چهارم پیمانه آب سر اضافه و حل کنید. بعد داخل قالب های مستطیل یا مربع شکل بریزید و درون یخچال بگذارید تا ببندد.

2. هر رنگ ژله را مکعبی (به اندازه یک حبه قند) برش دهید. (بهتر است این کار را روز قبل انجام انجام دهید).

3. ژله لیموترش، پودر ژلاتین و 1 پیمانه آب  جوش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

4. خامه و پنیر خامه ای را درون کاسه ای با همزن برقی بزنید. بعد پوست لیموترش (رنده شده)، آب لیموترش و ژله لیموترش خنک شده را به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

5. مکعب های رنگی را درون مخلوط خامه بریزید و آهسته هم بزنید. بعد آن را درون قالبی به شکل دلخواه بریزید و حدود 6 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.

6. برای درآوردن از قالب یک کارد را آهسته دور قالب بکشید و آن را بیرون بیاورید.

  • پروین پروین

دسر خوشمزه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی