کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

مرغ با سس خیار و بادام زمینی

دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۰۸:۵۸ ق.ظ

مواد لازم:

سه قاشق غذاخوری سس سویا

دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری سس ماهی

دو قاشق چایخوری پودر کاری

یک و یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازه

یک قاشق چایخوری زردچوبه

سه حبه سیر خرد شده

800 گرم مرغ

یک قاشق چایخوری عسل

شش قاشق غذاخوری سرکه برنج

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک عدد خیارخرد شده

یک دوم پیمانه بادام زمینی بدون نمک

سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

قاچ لیمو برای تزیین

دو پیمانه برنج پخته شده( اختیاری)


طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری سویا سس را با آب لیمو، روغن، سس ماهی، پودر کاری،یک قاشق چایخوری زنجبیل، زردچوبه و دو حبه سیر ترکیب کنید. مواد را داخل یک کیسه زیپ دار بریزید و مرغ را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه داخل آن بماند و مزه دار شود. عسل، 4 قاشق غذاخوری سرکه و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک ترکیب نمایید. رشته‌های خیار را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه در همین حالت باقی بماند.

ماهیتابه را از قبل گرم کنید. بادام زمینی را در غذاساز پوره کنید. گشنیز، سه قاشق غذاخوری آب و باقی مانده سرکه ، فلفل، سویا سس، زنجبیل و حبه سیر را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خوب ترکیب شود.

مرغ را از داخل کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. حالا تکه‌های مرغ را در سیخ قرار دهید و در ماهیتابه گریل کنید. در نهایت با سس خیار و بادام زمینی آماده شده سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی