کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

روش سریع و ساده آماده کردن سالاد سزار

سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۰۹ ب.ظ

مواد لازم برای بشقاب یک نفره:

کاهو: 6 برگ

نان تست: 1 عدد

پودر پنیر پارمیزان: 1 قاشق غذاخوری

فیله مرغ: 1 عدد

گردو: 3 عدد

مواد لازم برای سس:

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


1- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.

2- فیله مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

3- نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید ودر ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.

4- می توانید نان را در دمای 140 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نان ها نسوزد.

5- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان ها بریزید.

6- گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.

7- به جای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.

8- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.

9- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.

10- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شود.

  • پروین پروین

نظرات  (۱)

  • مامان مونا
  • سالاد سزار خیلی خوشمزست، ممنون

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی