روش سریع و ساده آماده کردن سالاد سزار
مواد لازم برای بشقاب یک نفره:
کاهو: 6 برگ
نان تست: 1 عدد
پودر پنیر پارمیزان: 1 قاشق غذاخوری
فیله مرغ: 1 عدد
گردو: 3 عدد
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.
2- فیله مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.
3- نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید ودر ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.
4- می توانید نان را در دمای 140 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نان ها نسوزد.
5- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان ها بریزید.
6- گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.
7- به جای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.
8- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.
9- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.
10- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شود.
- ۹۶/۱۱/۱۰
سالاد سزار خیلی خوشمزست، ممنون