کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کیک مرغ پنیری

چهارشنبه, ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۹ ب.ظ

مواد لازم: 

آرد 2 پیمانه

شکر 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین

کره (خرد شده) 1 پیمانه

مرغ (سینه (یا کالباس)) دو قطعه

پیازچه 1 سوم پیمانه

پنیر چدار 1 پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند. شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.

نیازی نیست تکه های کره آب شوند. فقط مخلوط کردن کافیست.

مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

نکات:

1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.

2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.

3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.

4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

  • پروین پروین

غذا با مرغ

کیک مرغ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی