فیله سوخاری پولکی
مواد لازم مناسب برای ۴ نفر:
فیله مرغ ۹۰۰ گرم
آرد ۱ بسته
آب ۱ لیتر
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه :
فیله ها(ترجیحا سینه مرغ ) را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خردشان بروند.آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید.روغن را در یک قابلمه لبه دار دار بریزید و بگذارید داغ شود.
با انبر یک فیله را در آرد بگذارید. با دست خوب در آرد بغلطانید سپس آن را در کاسه آب بیندازید و دوباره با انبردر آرد بگذارید و دوباره بغلطانید و سپس در آب بگذارید و دوباره با انبر در آرد بگذارید. این بار، هم بغلطانید و هم در بین دستتان قرار دهید و به حالت دورانی آن را بچرخانید . درست مانند حالتی که میخواهید گوشت چرخ کرده را قلقلی کنید و دوباره در آرد و سپس دوباره دورانی بچرخانید.
این عمل چرخاندن را تقریبا سه بار انجام دهید و فیله را بلافاصله در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.

موسسه تداوم نسل سپید
اخذ ویزای استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن
تداوم نسل سپید با سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت از طریق ویزای اسکیل ورکر شما را در پروسه ی مهاجرت یاری می کند. هدف ما رضایت شما متقاضیان عزیز و اخذ ویزا برای شما در کوتاهترین زمان ممکن می باشد . ویزای اسکیل ورکر تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد تا موکلین در سریعترین زمان ممکن ویزایشان را دریافت و به هدف خود یعنی مهاجرت به استرالیا برای زندگی بهتر دست یابند . همین حالا می توانید با موسسه تداوم نسل سپبد تماس بگیرید و مشاوره کنید و با خیالی آسوده پرونده ی مها جرتی خود را به ما بسپارید.