کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سس شکلاتی

چهارشنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ ق.ظ

مواد لازم:

خامه غلیظ    ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)

شکر     ۱ قاشق سوپخوری (15 گرم)

شکلات تلخ     110 گرم



طرزتهیه:

1. 110 گرم شکلات را تکه‌تکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.

2. 1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با ۱ قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.

3. بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.

4. سپس ۳ بار آن را میکس کنید.

5. شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع ‌کنید و با شکلات مخلوط کنید.

6. 3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.



نکات و هشدارها:

قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

یا اینکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم) پودر کاکائو را بجای تکه‌های شکلات ریخته و ۲ و ۲/۱ قاشق (۳۵ گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. ۱ ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.

اگر از شکلات سفید استفاده می‌کنید، ۲ قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.

خامه را می‌توانید قبل از استفاده، به مدت ۴ ساعت در یخچال نگه‌ دارید.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی