کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

میکس گوشت تند

پنجشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۳۴ ب.ظ

مواد لازم:

گوشت راسته کم چرب گاو  یک و نیم کیلوگرم.

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری.

سیر  4 حبه.

شکر 2 قاشق غذاخوری.    

سس سویا 2 قاشق غذاخوری.

برگ آویشن تازه   1 قاشق غذاخوری.

سس تند یک قاشق غذاخوری.



طرز تهیه:

1.در کاسه ای بزرگ 2 روغن زیتون، دوحبه سیر، دو قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری سوس سویا و یک قاشق غذاخوری  آویشن را با هم مخلوط می کنیم.

2.گوشت راسته را به قطعات بزرگ تقسیم کرده وبه مواد بالا اضافه می کنیم تا به طور یکسان به مواد مخلوط شده آغتشه شود. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در دمای معمولی نگهداری میکنیم یا اینکه روی آن را می پوشانیم و در جای خنک به مدت 2 ساعت نگهداری می کنیم تا کاملا مواد به خرد گوشت برود.

3.در آن مدت باید به آن سر بزنید و گوشت را بهم بزنید تا همه جای آن به مواد آغشته شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که بیش از یک روز نمی توان گوشت را در این حالت نگه داشت.

4.گوشت را از مواد مخلوط شده در می آوریم.

5.سپس در یک ماهیتابه بزرگ را برمی داریم و آن را به روغن زیتون آغشته می کنیم و گوشت را در آن می ریزیم. گوشت را طوری طبخ می کنیم که تمام قسمت های آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف زیبایی می ریزیم.

6.باقیمانده روغن زیتون و یک قاشق سس تند را با دو قاشق غذاخوری آب همراه نمک و فلفل در کاسه کوچکی مخلوط می کنیم و به صورت سس روی گوشت سرخ شده می ریزیم. این غذا را می توانید با سبزیجات مختلف آب پز یا خام تزئین کنید.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای
  • پروین پروین

غذای خارجی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی