کیک نارگیلی
مواد لازم کیک نارگیل:
کره 1 فنجان
شکر 2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 6 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
ویفر وانیلی پودر شده 336 گرم
نارگیل رنده شده 168 گرم
گردوی خرد شده نصف فنجان
مواد لازم سس نارگیل لیمویی:
شکر 2 فنجان
نشاسته ذرت 2 ق غ
رنده ی پوست لیمو 2 عدد بزرگ
آب لیمو ترش یک چهارم فنجان
پودر نارگیل 170 گرم
سنگ مصنوعی سمنت پلاست
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک نارگیلی با سس نارگیل لیمویی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب 22 سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید .
کره و شکر را با همزن 3 دقیقه بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شوند . ویفر خرد شده و نارگیل و گردو را اضافه کرده مخلوط نمایید . قالب را با خمیر پر کرده رویش را صاف کنید و 1 ساعت و 45 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانده و بگذارید کاملا خنک شود .
برای تهیه سس روی کیک :
شکر ، نشاسته ذرت ، نمک ، رنده پوست لیمو ، آب لیمو ترش ، 1 و نیم فنجان آب و نارگیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید و حدود 15 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود .
سپس کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد .
یک خلال دندان برداشته و در تمام قسمتهای کیک فرو ببرید و سپس سس را روی کیک بریزید .