کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کیک نارگیلی

چهارشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰۵:۵۰ ب.ظ

مواد لازم کیک نارگیل:

کره 1 فنجان

شکر 2 فنجان

تخم مرغ بزرگ 6 عدد

عصاره وانیل 1 ق چ

ویفر وانیلی پودر شده 336 گرم

نارگیل رنده شده 168 گرم

گردوی خرد شده نصف فنجان


مواد لازم سس نارگیل لیمویی:

شکر 2 فنجان

نشاسته ذرت 2 ق غ

رنده ی پوست لیمو 2 عدد بزرگ

آب لیمو ترش یک چهارم فنجان

پودر نارگیل 170 گرم


سنگ مصنوعی سمنت پلاست


طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک نارگیلی با سس نارگیل لیمویی آشنا میکنیم .

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

یک قالب 22 سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید .

کره و شکر را با همزن 3 دقیقه بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شوند .  ویفر خرد شده و نارگیل و گردو را اضافه کرده مخلوط نمایید . قالب را با خمیر پر کرده رویش را صاف کنید و 1 ساعت و 45 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانده و بگذارید کاملا خنک شود .

برای تهیه سس روی کیک :

شکر ، نشاسته ذرت ، نمک ، رنده پوست لیمو ، آب لیمو ترش ، 1 و نیم فنجان آب و نارگیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید و حدود 15 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود .

سپس کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد .

یک خلال دندان برداشته و در تمام قسمتهای کیک فرو ببرید و سپس سس را روی کیک بریزید .

  • پروین پروین

انواع کیک

کیک نارگیلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی