میگو و رشته های کدو سبز به سبک چینی
چهارشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰۶:۱۳ ب.ظ
مواد لازم (برای 4 نفر):
آب مرغ یا آب گوشت نصف فنجان
سویا سس 1 ق غ
خمیر لوبیا یک چهارم فنجان
آرد ذرت 2 ق چ
روغن زیتون 3 ق غ
سیر خرد شده 1 ق غ
رنجبیل تازه رنده شده 1 ق چ
میگو 450 گرم
فلفل دلمه 1 عدد متوسط
هویج خلالی خرد شده نصف فنجان
پیاز خلالی خرد شده دو سوم فنجان
نخود فرنگی یا لوبیا سبز 1 فنجان
کدو سبز رشته شده 2 عدد
کنجد بو داده به میزان لازم
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
طرزتهیه :
سبزیجات را خلالی و رشته ای خرد کنید.
آب گوشت ، خمیر لوبیا ، سویا سس و آرد ذرت را باهم مخلوط کنید.
تابه را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود و 2 قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید.سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 2 دقیقه در حین هم زدن تفت دهید.میگو را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید سپس نمک و فلفل روی میگو ها بریزید و از تابه خارجشان کنید.
1 قاشق دیگر روغن زیتون را اضافه کرده ، فلفل ، هویج،پیاز،نخودفرنگی را اضافه کرده و 3-4 دقیقه در حین هم زدن تفت دهید سپس سس را به آنها اضافه نموده و 2 دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید تا سس غلیظ شود میگو و رشته های کدو سبز را به مواد افزوده و در حین هم زدن 1 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
بعد از پخت غذا را با کنجد تزئین و سرو نمایید.
