کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سالمون با سس خردل عسلی

يكشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۲۹ ب.ظ

مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی:

فیله ماهی سالمون  :::  ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم

خردل عسلی  :::   ۳ قاشق غذاخوری

سیر له شده  :::  ۳ حبه

روغن زیتون  :::  ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو   ::: ۱ قاشق غذاخوری

شوید تازه خرد شده  :::  ۱ قاشق غذاخوری

نمک :::  به میزان لازم

خردل عسلی ::: ۳ قاشق غذاخوری (50 درصد عسل + 50 درصد خردل)


سنگ مصنوعی سمنت پلاست


طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی:

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید.
حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید. با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند. اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.

مهاجرت استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +

www.tnsvisa.ir

نظرات  (۱)

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی