شیر برنج
مواد لازم:
برنج 300 گرم
آب 4 پیمانه
شیر 6 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق سوپخوری
شکر 100 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
آب برای ژلاتین 4 قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
برنج را شسته و برای 3 ساعت با 4 پیمانه آب خیس میکنیم سپس برنج را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود. شیر را پیمانه پیمانه و به تدریج به برنج اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا مغز برنج بپزد در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر در آن حل شود پودر ژلاتین را به روش بن ماری آماده میکنیم و ژلاتین آماده را به شیر برنج اضافه کرده بعد از چند جوش از روی حرارت برمیداریم یک قالب میان تهی را انتخاب کرده و با روغن مایع چرب میکنیم و مرباهای بدون شهد را کف قالب میچینیم شیر برنج آماده شده را داخل قالب روی مرباها میریزیم و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا بسته شود و بعد در یک ظرف مناسب آن را سرو کنید و کمی پور پسته برای تزیین روی آن بپاشید.

موسسه تداوم نسل سپید
اخذ ویزای استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن
تداوم نسل سپید با سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت از طریق ویزای اسکیل ورکر شما را در پروسه ی مهاجرت یاری می کند. هدف ما رضایت شما متقاضیان عزیز و اخذ ویزا برای شما در کوتاهترین زمان ممکن می باشد . ویزای اسکیل ورکر تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد تا موکلین در سریعترین زمان ممکن ویزایشان را دریافت و به هدف خود یعنی مهاجرت به استرالیا برای زندگی بهتر دست یابند . همین حالا می توانید با موسسه تداوم نسل سپبد تماس بگیرید و مشاوره کنید و با خیالی آسوده پرونده ی مها جرتی خود را به ما بسپارید.