کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

آبگوشت بیرجندی

سه شنبه, ۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۲۰ ب.ظ

مواد لازم برای 4 نفر:

400 گرم گوشت بره 

2 عد د پیاز 

3 حبه سیر 

4 عد د گوجه فرنگی 

4 عد د سیب زمینی 

2 ق س رب گوجه فرنگی 

1 ق س  جعفری خرد شد ه 

به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه


طرز تهیه:

1. برای این آبگوشت باید از 8 ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.

2.  بعداز 8 ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.

3.  وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.

4.  گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.

5.   در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.


پارچه مبلی

تعمیرات مبلمان آرمین

مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین

قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی