پای اسفناج و پنیر
مواد لازم:
اسفناج 1 کیلوگرم
پیازچه 5 عدد
تخم مرغ 2 عدد
خامه 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا مقدار لازم
خمیر پای مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
اسفناج را تمیز کنید و بشویید سپس اسفناج را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود ( اسفناج آب میندازد و نیازی به افزودن آب نیست ) ، پس از تمام شدن آب اسفناج کمی آن را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پیازچه ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج های پخته ، 2 عدد تخم مرغ ، خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
خمیر پای را دو قسمت کنید ، داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس 1 قسمت از خمیر را با وردنه نازک پهن کنید و ته قالب قرار دهید.
مخلوط اسفناجی را که آماده کرده اید داخل قالب و روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پارمزان یا پنیر پیتزای رنده شده روی اسفناج ها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید.
قسمت دوم خمیر را پهن کنید و نوارهای یکسانی از خمیر ببرید و روی اسفناج ها را با خمیر بافت بزنید ؛ پس از اتمام کار روی خمیرها را با زرده تخم مرغ یا کره آب شده برس بکشید و کمی پنیر ریز رنده شده روی آن بپاشید.
ظرف پای را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود سپس از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه ماست خامه ای و … سرو کنید.
تعمیرات مبل
تعمیرات مبلمان آرمین
مرکز تخصصی تعمیر مبل و تعمیرات مبل آرمین
تعمیر مبل استیل ، تعمیر و رویه کوبی مبل تمام پارچه ، تعمیر و رویه کوبی مبل راحتی ، تعمیر مبل چرمی ، فروش انواع پارچه مبلی و چرم مبل
قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران