شله زرد
جمعه, ۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰ ب.ظ
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
آب 10 پیمانه
شکر 3 پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
خلال بادام 10 گرم
زعفران به مقدار لازم
روغن مایع 3/1 پیمانه
پودر نارگیل برای تزیین اندکی
خلال پسته برای تزیین اندکی
دارچین برای تزیین اندکی
طرز تهیه شله زرد :
*.ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود.
*.سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد.
*. گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.
*. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده.
*. شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.
پارچه مبلی
تعمیرات مبلمان آرمین
مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین
قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران