کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شله زرد

جمعه, ۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰ ب.ظ

مواد لازم:
برنج یک پیمانه

آب 10 پیمانه

شکر 3 پیمانه

گلاب یک چهارم پیمانه

خلال بادام 10 گرم

زعفران به مقدار لازم

روغن مایع 3/1 پیمانه

پودر نارگیل برای تزیین اندکی

خلال پسته برای تزیین اندکی

دارچین برای تزیین اندکی


طرز تهیه شله زرد :

*.ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود.

*.سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد.

*. گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.

*. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده.

*. شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.



پارچه مبلی

تعمیرات مبلمان آرمین

مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین

قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی