کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

خوراک میگو زعفرانی

چهارشنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۰۷:۳۱ ب.ظ

مواد لازم :

یک قاشق غذا خوری کره

یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده

شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده

یک قاشق چای خوری شکر قهوه ای

300 گرم سیب زمینی

20 عدد میگو متوسط پوست کنده شده

سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

یک قاشق چای خوری فلفل قرمز

مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )

دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه

یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان


طرز تهیه :

1.کره را در یک ماهیتابه ذوب می کنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوه ای را درونش تفت می دهیم تا پیاز به رنگ قهوه ای تبدیل شود که حدودا 10 دقیقه به طول می انجامد.

2.یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیب زمینی ها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه می دهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.

3.حال یک ماهیتابه می آوریم و میگو ها را درونش ریخته و حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت می دهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.

4.سپس سیب زمینی ها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگو ها در ظرف می کشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.


مهاجرت به استرالیا

ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی