کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کباب چنجه چوبی

پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۴، ۰۲:۱۷ ب.ظ

مواد لازم:

800 گرم فیله یا راسته گوسفند یا گوساله

3 عدد پیاز

2/1 ق چ میخک پودر شده

1 ق ج پودر زنجبیل

1 ق س پودر تخم گشنیز

به میزان لازم نمک و فلفل سیاه

2 عدد فلفل دلمه ای

2 ق س آب لیموی ترش

4/1 پیمانه کره ذوب شده

به میزان لازم سیخ چوبی


طرز تهیه:

1. گوشت را به صورت چنجه (تکه های 4×4) یکدست خرد کنید. 2 عدد از پیازها را ریز رنده کرده، سپس در تنظیف بریزید و فشار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود. آب پیاز را با پودر میخک، زنجبیل، تخم گشنیز و فلفل مخلوط کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید. چنجه ها را در این سس به مدت حداقل 4 ساعت و حداکثر 24 ساعت بخوابانید.

بنا به گزارش آکاایران : 2.  بعد از این زمان چنجه ها را از سس درآورده و به آبلیمو آغشته کنید.

3.  فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت مکعب های 4 سانتی خرد کنید، سپس آنها را به همراه گوشت چنجه به ترتیب به سیخ بکشید.

4. کباب ها را زیر گریل یا روی کباب پز کباب کنید. در حین کباب شدن کره را با قلم مو روی چنجه ها بمالید. در انتها آنها را آغشته به مقداری نمک کنید.


برای اینکه چوب کباب چوبی درحین پخت کباب نسوزد آن را یک روز در آب خیس کنید.


باربری

شرکت حمل و نقل و باربری بارسلون

خدمتگزاران شما در شرکت بزرگ باربری بارسلون با بهره گیری از سالها تجربه آماده اند تا آنچه را شما از یک جابجایی بی دغدغه انتظار دارید به شما هدیه دهند . شما هموطنان عزیز با تکیه بر رزومه ی قابل اطمینان گروه اجرایی فعال در اتوبار و باربری بارسلون میتوانید به تجربه ی باورنکردنی اسباب کشی منظم و برنامه ریزی شده دست یابید تا بعنوان خاطره ای شیرین در آینده از آن یاد کنید.

  • پروین پروین

نظرات  (۱)

ممنون از اینکه دستور العمل رو نوشتی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی