کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دلمه کاهو و ماهی

جمعه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۶ ب.ظ

مواد لازم:

ماهی از هر نوع که دوست دارید نیم کیلوگرم

برگ تازه کاهو حدود 24 عدد

برنج یک پیمانه، نیم پز شده

پیاز یک عدد، رنده شده

پودر سیر مقداری

کرفس 4 تا 5 شاخه، خرد شده

فلفل قرمز مقداری

گوجه فرنگی مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده

مارگارین 3 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه دلمه کاهو و ماهی :

*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.

*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.

*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.


  • پروین پروین

نظرات  (۱)

وبتون خیلی عالیه موضوعاتشو متنوع ترکنین بهتره
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی