کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ماهی برشته ساده

سه شنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۰۷ ب.ظ

مواد لازم:

شیر به میزان لازم

نارنج به میزان لازم

روغن 1سوم پیمانه

کره 4قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زعفران (آبکرده) 5قاشق غذاخوری

ماهی (فیله شده) 6قطعه

آرد 1چهارم پیمانه

آرد سوخاری 1چهارم پیمانه


روش تهیه:

ابتدا ماهی را با آب سرد شسته و خوب خشک کنید.دقت کنید که تمام استخوانهای ماهی برداشته شود.حال ماهی را داخل ظرف درداری قرار داده و روی آن شیر بریزید طوری که روی ماهی گرفته شود.درب ظرف را ببندید و ماهی را به مدت 2ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

بعد از 2ساعت ماهی را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید. 

نمک،فلفل،زعفران پودر و آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کرده و ماهی را داخل آن بغلتانید تا کاملا به مواد آغشته شود.کره و روغن را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شوند.ماهی را کمی تکان دهید تا آرد اضافه آن جدا شود. سپس دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید، حدود ۵ دقیقه برای هر طرف زمان بگذارید.ماهی را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و با نارنج یا لیمو سرو کنید. 


نکات:

1)در صورت تمایل از مقدار خیلی کمی زردچوبه هم در مواد استفاده کنید. 

2)استفاده از شیر باعث خوشمزه شدن و کم کردن بوی ماهی بسیار مفید است. 

3)بهتر است برای خوشمزه تر شدن ماهی برشته بعد از سرخ شدن ماهی آن را 2تا3دقیقه داخل مایکروویو گریل کنید. 


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی