کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

لازانیای فوری با سوسیس و قارچ

شنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۴۰ ب.ظ

مواد لازم:

پنیر ریکوتا 425 گرم

ورقه لازانیا 1 بسته (500 گرمی)

سس مارینارا 4 و 2/3 فنجان

سیر 3 حبه (له شده)

سوسیس 450 گرم

ادویه 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد (بزرگ) - خرد شده

قارچ 450 گرم (خرد شده)

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 450 گرم (رنده شده)



طرز تهیه:
فر رو با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم میکنیم. 
روغن رو تو قابلمه گرم کرده، قارچ، پیاز و ادویه رو بهش اضافه میکنیم، میذاریم بمدت 6 دقیقه روی حرارت باشه و بعد سوسیس رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه روی حرارت میذاریم تا برشته و پخته بشه. سوسیسها رو تو این مدت به وسیله پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا خرد و تکه تکه بشه. 
حالا سیر رو اضافه کرده و ترکیب میکنیم. 
2/3 فنجان سس مارینارا رو تو ظرف مخصوص لازانیا پخش کرده، ورقه های لازانیا رو کف ظرف قرار میدیم. 
1 فنجان از سس مارینارا روی تمام لازانیا پخش میکنیم و روی اون 1/3 پنیر ریکوتا قرار میدیم. سپس 1 فنجان پنیر پیتزا میریزیم. بعد با قاشق 1/3 از مخلوط سوسیس روی اون پخش میکنیم. سپس 4 ورقه لازانیا روی اون میچینیم و 1 فنجان سس باقیمانده، 1 فنجان پنیر پیتزا و پنیر ریکوتا باقیمانده رو روی ورقه های لازانیا میریزیم. 
حالا با فویل روی ظرف رو میپوشونیم طوری که فویل با پنیر تماس پیدا نکنه. 
لازانیا رو به مدت 45 دقیقه تو فر میذاریم. بعد فویل رو برمیداریم و مجددا بمدت 10 دقیقه توی فر قرار میدیم تا پنیر روی اون برشته بشه. 


  • پروین پروین

غذا ایتالیایی

نظرات  (۱)

هیجان ارتفاع
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی