سالاد بادمجان
مواد لازم :
بادمجان 3 عدد
پیازچه خرد شده ریز نصف فنجان
لوبیا قرمز پخته نصف فنجان
سیرخرد شده ریز نصف فنجان
عدس پخته نصف فنجان
ماش پخته نصف فنجان
گوجه فرنگی 1 فنجان
ماست خامه ای 2 فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
روش تهیه :
بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در آب نمک بریزید.
بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده و با کمی روغن زیتون تفت دهید.
وقتی بادنجان ها نرم شد، بیشتر تفت دهید تا کمی برشته شود.
سپس بادنجان ها را از حرارت بردارید تا کاملاً خنک شوند.
عدس، ماش و لوبیا را که قبلاً پخته شده با هم مخلوط کنید.
گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به حبوبات پخته اضافه کنید.
سیر را نیز در ظرفی که بادنجان ها را تفت داده اید کمی تفت دهید.
رنگ سیر باید کمی سفید باشد، بنابراین آن را زیاد حرارت ندهید.
بعد از این که سیر تفت داده شد و خنک شد، آن را با سایر مواد سالاد مخلوط کنید.
ماست را باید در آخرین مرحله به عنوان سس به سالاد اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید.
در صورت تمایل مواد چاشنی را نیز اضافه کنید.
همچنین می توانید تمامی مواد بالا را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
- ۹۴/۰۵/۲۳