کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دسر شکلات و قهوه

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۰۹ ب.ظ

مواد لازم:

پودر قهوه فوری :نصف قاشق چایخوری

آب گرم: یک و یک چهارم قاشق چایخوری

فنجان شکر: یک و دو سوم

آرد سفید :دو سوم فنجان

پودرکاکائو: یک چهارم فنجان

بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری

نمک کمی

شکلات تخته ای تلخ (خرد شده) :۴۲ گرم

روغن مایع :دو قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق چایخوری

کره یا مارگارین :یک قاشق چایخوری

شربت :دو قاشق غذاخوری

وانیل :دو قاشق چایخوری

تخم مرغ :بزرگ دو عدد


روش تهیه:

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را چرب کنید.آب و قهوه را در یک فنجان با هم مخلوط کنید تا قهوه به خوبی در آن حل شود. سپس شکر، آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید. 

شکلات و کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. سپس شربت، وانیل و قهوه را با آن مخلوط کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را در آن ریخته و هم بزنید. مواد خشک را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر حاصله را به صورت یکنواخت کف سینی فر و روی فویل پهن کنید.

سینی را به مدت ۲۱ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خارج کردن از فر بگذارید به مدت یک ربع خنک شود. سپس خمیر را از فویل جدا کرده و کناری بگذارید تا کاملاً سرد شود. در آخر آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید.


  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی