دسر شکلات و قهوه
مواد لازم:
پودر قهوه فوری :نصف قاشق چایخوری
آب گرم: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
فنجان شکر: یک و دو سوم
آرد سفید :دو سوم فنجان
پودرکاکائو: یک چهارم فنجان
بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک کمی
شکلات تخته ای تلخ (خرد شده) :۴۲ گرم
روغن مایع :دو قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق چایخوری
کره یا مارگارین :یک قاشق چایخوری
شربت :دو قاشق غذاخوری
وانیل :دو قاشق چایخوری
تخم مرغ :بزرگ دو عدد
روش تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را چرب کنید.آب و قهوه را در یک فنجان با هم مخلوط کنید تا قهوه به خوبی در آن حل شود. سپس شکر، آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید.
شکلات و کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. سپس شربت، وانیل و قهوه را با آن مخلوط کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را در آن ریخته و هم بزنید. مواد خشک را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر حاصله را به صورت یکنواخت کف سینی فر و روی فویل پهن کنید.
سینی را به مدت ۲۱ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خارج کردن از فر بگذارید به مدت یک ربع خنک شود. سپس خمیر را از فویل جدا کرده و کناری بگذارید تا کاملاً سرد شود. در آخر آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید.
- ۹۴/۰۵/۲۳