پیتزای سوسیس و بادنجان کبابی
این پیتزا در ایتالیا با پنیری به نام تالگیو (Taleggio) درست میشود که بسیار خوشمزه است، اما در ایران این پنیر وجود ندارد و در نتیجه ما از پنیرهای موجود در ایران مانند پنیر پیتزا استفاده میکنیم. میتوان برای داشتن نتیجه بهتر و طعم واقعیتر از ترکیب چند پنیر مثل گودا، فیلافیلا و موزارلا استفاده کرد. این پیتزا برای 4 نفر مناسب است و در مدت 1 ساعت و 15 آماده سرو میشود.
مواد لازم:
خمیر پیتزا 4 توپ
بادنجان متوسط 2 عدد
پیاز قرمز متوسط 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سوسیس متوسط 4 عدد
سس گوجهفرنگی 3 الی 4 پیمانه
پنیر موتزارلا 120 گرم
پنیر تالگیو 120 گرم
ریحان تازه ساتوری شده 4 قاشق غذاخوری
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. پوست بادنجانها را میگیریم و آنها را به قطعات 2 سانتیمتری خرد میکنیم. پوست پیاز را نیز گرفته و آن را مانند بادنجان خرد میکنیم. بادنجانها و پیازهای خردشده را روی سینی فر پخش کرده و 2 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را روی آنها میریزیم. سبزیجات را کمی زیر و رو میکنیم تا تمامی آنها به روغنزیتون آغشته گردد. سپس سینی فر را برای مدت حدود 25 الی 30 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا آنها پخته و نرم گردند. سپس آنها را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
داخل یک تابه مناسب کمی روغن میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود. سپس سوسیسها را داخل روغن کمی سرخ میکنیم تا رنگ آنها مایل به قهوهای شود. با یک چنگال سوسیسهای پخته را قطعه قطعه میکنیم و آن را کنار میگذاریم.
دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد میرسانیم تا کاملاً داغ گردد. هر توپ خمیر را روی ظرف مناسب فر آرد پاشیشده باز میکنیم، به طوری که به شکل دایرهای به قطر 30 سانتیمتر در آید. با یک قاشق، مقداری از سس گوجهفرنگی را روی خمیر باز شده میمالیم و آن را کاملاً پخش میکنیم به طوری که از هر طرف به اندازه 2 سانتیمتر خالی بماند.
پنیر موزارلا را به صورت باریک باریک برش میزنیم و پنیر تالگیو را ریز خرد میکنیم. (میتوان از پنیر پیتزای رندهشده ، یا ترکیب گودا - فیلافیلا نیز استفادهنمود) از هر دو نوع پنیر روی سس گوجهفرنگی میریزیم و روی آن مقداری از مخلوط بادنجان و پیاز ریخته و کاملاً یکدست پخش میکنیم. در آخر سوسیسها را روی پیتزا ریخته و ریحان تازه روی آن میریزیم.
پیتزا را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا خمیر آن قهوهای و برشته گردد و پنیر آن آب شود. سپس آن را از فر خارج کرده و داغ سرو میکنیم.
- ۹۴/۰۵/۲۲