نودل خامه ای
سه شنبه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۳۴ ق.ظ
مواد لازم برای تهیه نودل خامه ای :
نودل یک و یک دوم پیمانه
خامه 100 میلی لیتر
برگ آویشن 4 الی 5 عدد
سس خردل 2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب داغ به مقدار لازم
روش تهیه نودل خامه ای :
آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.
برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
- ۹۶/۱۲/۲۲