کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

چیز کیک گردویی

يكشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۱۰ ب.ظ

مواد لازم:

 

بیسکویت شکلاتی: 200 گرم

شکر قهوه ای: 2 ق س

کره (ذوب شده): 100 گرم


مواد میانی:

 

پنیر ماسکارپونه: 400 گرم

پنیر خامه ای: 100 گرم

شکر قهوه ای روشن: 150 گرم

وانیل: یک چهارم ق چ

تخم مرغ: 2 عدد

خامه صبحانه: 50 گرم

کره (نرم): 20 گرم

ماست خامه ای: 2 ق س

گردو (خردشده): 100 گرم


مواد رویه:

 

شکر قهوه ای: 2 ق س

خامه صبحانه: 150 گرم


طرز تهیه:

 

1. بیسکوییت را آسیاب کرده.

 

2. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید.

 

3.  کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده.

 

4. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه مواد پنیری:

 

1. پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

2. شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود.

 

3. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید.


4. خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید.

 

5. در آخر گردو خردشده را اضافه کرده.

 

6. مواد را روی بیسکوییت بریزید.

 

7. در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

8. پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد).


طرز تهیه مواد رویه:

 

1. شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد.

 

2. مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

 

3. چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده.

 

4. سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید.

  • پروین پروین

انواع کیک

چیز کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی